DE PIZZABAKKERS TO GO BAR

DE PIZZABAKKERS TO GO BAR Lekker en snel!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 52 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pizzabakkers To Go Bar. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2022 om 19:51 Lekker snel en de pizzas waren nog warm
20 apr 2022 om 19:29 duurde wat langer, wel aardige bezorger
13 apr 2022 om 8:04 Had de bestelling vooraf al geplaatst, maar duurde twee uur voordat ik m’n bestelling had. Ook was de pizza niet heel warm meer en zat hij verfrommeld in de doos.
10 apr 2022 om 22:01 35 minuten volgens de app werd uiteindelijk 90 en bezorger belde aan op verkeerde adres. Moeizaam
3 apr 2022 om 21:23 Zeker een uur te laat bezorgd, pizza’s lauw terwijl het nog geen 7 minuten fietsen is.
12 mrt 2022 om 16:01 Ik had betaalt voor artisjokken en ansjovis ( 5 euro ) maar dat zat er niet op.
11 feb 2022 om 20:20 Wéér een onvolledige bezorging bij De pizzabakkers. En wéér wordt er door de To Go Bar niet gereageerd op mijn telefoontje. Bij het echte restaurant wordt wél opgenomen, maar daar krijg je te horen dat ze niks voor je doen.
2 jan 2022 om 2:13 PizZas were cold…
10 nov 2021 om 20:07 Moeizame bezorging, werd pas geregeld na zelf achteraan bellen. Bijbestelde bakje olijfolie niet meegeleverd. 16:30 bestelling geplaatst voor. bezorging 18:00, pizza's pas ontvangen om 19:30. Pizza's zelf heel goed.
5 nov 2021 om 19:15 Pizza was nog warm en heel lekker. De chocolade poeder zat nog niet op de tiramisu. Deze zat in een apart plastic bakje, dat was volgens mij niet echt nodig geweest. Een beetje IKEA-achtig gevoel hierdoor. De tiramisu is overigens heerlijk.
26 aug 2021 om 8:01 Besteld om half 7, bezorgd om half 9, niet ok dus! Plus: de helft van een van de pizza's was zwartverbrand. Dit was op dinsdagavond; dus lijkt me geen bijzonder druk moment
21 jul 2021 om 10:55 Jezus wat lekker!